Sandmaster stöttar världsmästaren Malaika Mihambo

Sandmaster stöttar världsmästaren Malaika Mihambo

Malaika Mihambo vann i oktober 2019 VM-guld för Tyskland i Doha, Qatar med ett fantastiskt språng på 7,30 m. Därtill fick hon utmärkelsen Årets idrottskvinna i Tyskland 2019, och detta är bara hennes senaste framgångar.

Sandmaster gratulerar Malaika och kommer att stötta henne under hennes satsning under de kommande två åren. Vi är övertygade om att vi kommer att se mycket av denna unga exceptionella talang. Och vi har mer gemensamt än vad man kan tro, men det kommer mer om det senare…
Sandmaster rengör och underhåller sportytor som sand, grus, gummi och konstgräs. Löparbanorna och ansatsbanan samt längdhoppningsgropen är inte bara extremt viktiga för barn och vuxna som håller på med friidrott på sin fritid, utan ännu mer för toppidrottare som Malaika Mihambo. Malaika behöver inte bara perfekt grepp under ansatsen, utan också sand som har luftats och rengjorts enligt #sandmaster-metoden, vilket säkerställer fallskydd och därmed minskar risken för skador.
Vi glädjer oss över att de närmsta två åren få synas tillsammans med Malaika, och vi håller tummarna för de kommande tävlingarna!

Cookie-samtycke med Real Cookie Banner