Sandöverdrag MASTER COVER från Sandmaster

HÅLLBARA OCH UNIKA SKYDD TILL ERA SANDYTOR

Sandrening rensar ut avfall och skräp ur sanden, och den blir luftad samt syresatt ner till 40 cm djup. Den biologiska balansen i sanden blir återställd.

För att förlänga statusen på den renade sanden rekommenderar vi att skydda den med ett överdrag. Sandöverdraget skyddar mot föroreningar som djuravföring, löv och grenar men även farligt material som fimpar och glasskärvor som kan vara farligt för barn och idrottare.

För att motverka detta problem erbjuder vi sandskydd av högsta kvalitet. Sandskydden är inte bara extremt robusta och slitstarka unikt är att man har möjlighet att välja ett sandöverdrag med eller utan tryck. Det kan vara allt från ett fotografi, illustrationer eller en logga. Ytan kan även användas till reklam.

MÅTTANPASSADE SANDÖVERDRAG AV HÖGSTA KVALITET

MASTER COVER är ett sandskydd av högsta kvalitet, tillverkat av starkt och slitstarkt material som tål alla väderförhållanden.

Nätet är tillverkat av finmaskig polyester, som är belagd med PVC och har hög hållbarhet. Nätstrukturen möjliggör optimal luftcirkulation och förhindrar att fukt bildas under sandskyddet, mögel och svamp bildas ej. Samtidigt är nätstrukturen tillräckligt liten för att förhindra smuts som löv eller djurspillning att komma ner i sanden.
Kanten runt nätet består av en PVC-belagd, UV-beständig presenning, som är extremt robust och hållbar. Sandskydden är rivtåliga och idealiska för utomhusbruk.

Varje MASTER COVER-sandskydd är specialtillverkad efter era behov och krav. Vi tar hänsyn till storlek, form och önskat tryck. Innan vi levererar sandskydden går varje sandskydd igenom en kvalitetskontroll för att säkerställa att de uppfyller vår höga standard.

En investering i ett högkvalitativt MASTER COVER-sandskydd ger inte bara ett gott estetiskt intryck utan bidrar även till ren och säker sand.

Läs mer om våra MASTER COVER här..

 

#sandmaster #sandöverdrag #längdhoppsgropar #beachvolleyboll #sandlådor #mastercover #sandrening

Cookie-samtycke med Real Cookie Banner