PRODUKTER

Skötselrobot för konstgräs

Nachlinierungen
Austausch des Elfmeter-Punktes
Austausch des Elfmeter-Punktes
Austausch des Elfmeter-Punktes
BUKY ONE Bürste
BUKY ONE Bürste
BUKY ONE Federzinken
BUKY ONE Federzinken
previous arrow
next arrow
Batteridriven skötselrobot

MILJÖVÄNLIG SKÖTSEL

BUKY är en miljövänlig batteridriven skötselrobot, både autonom och tystgående. Den kan med fördel arbeta under natten, och planen kan då användas så effektivt som möjligt under dag-och kvällstid.

Den levereras med både borste och harv, och båda dessa luckrar upp konstgräset och rätar upp stråna. Arbetsbredden på båda är 1,20 m. De är utrustade med en magnetlist för att samla upp mindre metallföremål, som t.ex. hårklämmor.

Skötselroboten har en kapacitet på 2.350 m²/h, vilket gör att en plan på 7.000 m² tar ca 3 timmar att köra. En laddning räcker till en körtid på 4,5 h, och att ladda batterierna på nytt tar 8 h. Det är kostnads- och tidseffektivt sätt att sköta planen dagligen eller veckovis, utan att behöva investera i traktor, utrustning och personal.

Flertal system för säker navigation

EFFEKTIV OCH SÄKER

Skötselroboten styrs av ett GPS-RTK-system kompletterat med gyroskop, ultraljud och kronometer. Dessa system tillsammans sköter navigation, hastighet samt säkerhet. Vid installationen programmeras planens yttergränser samt ytterligare några viktiga punkter in, och utifrån dessa markörer navigerar roboten autonomt på planen. Flera konstgräsplaner kan programmeras in och sparas i minnet.

Ultraljudet känner av hinder framför och bakom sig stannar då på säkert avstånd, när det återigen är fritt fortsätter den. Som extra säkerhet finns även en list på fronten med kännare, som märker av om roboten trots allt kör emot något. I så fall utlöser nödstoppen.

Kan programmeras för flera planer

AUTONOM OCH TYSTGÅENDE

Det finns ett förprogrammerat körmönster för hela eller halva planen. Det kan ställas in från vilken långsida borstningen ska starta, alltså från höger eller vänster. Även arbetsdjupet för borste repektive harv kan ställas in. Roboten ställs in och styrs via dess display, eller enkelt via mobilen eller läsplattan.

FAKTA

MÅTT OCH VIKT

Bredd robot: 80 cm
Bredd med borste/harv: 1,2 m
Höjd robot: 77 cm
Vikt: 175 kg
Vikt med borste/harv: 203 kg

KAPACITET OCH LADDNING

Körtid per laddning: 4,5 h
Kapacitet: 2.350 m²/h
Laddningstid: 8 h / 230 V
Batterier: 2 st.

KONTAKTA OSS FÖR MER INFORMATION ELLER OFFERT

Du kan lätt komma i kontakt med oss genom att fylla i formuläret.
Vi kontaktar dig inom det snaraste.

Cookie-samtycke med Real Cookie Banner