VI ÄR SANDMASTER

HÄR FÅR DU VETA MER OM OSS

Sandmaster byggnaden från ovan
SANDRENING SEDAN 1990

INNOVATION OCH UTVECKLING

Sandmaster utvecklade för knappt 40 år sedan en maskin för mekanisk sandrening. Denna egenutvecklade maskin har vi med åren vidareutvecklat och förbättrat. Detta har tagit oss till att vi idag är marknadsledande inom sandrening.

Sandmaster är idag ett internationellt verksamt företag som finns i flera europeiska länder. Produktsortiment har utökats till att även omfatta rengöring av gummiytor, konstgräs och tennisbanor.

Innovation och utveckling

PERFEKTION GENOM EGEN UTVECKLING

Våra ingenjörer på R&D i Tyskland utvecklar ständigt nya konstruktioner och koncept. Fokus ligger på modern teknik och miljö, samt hållbarhet och livslängd. Prototyper och tillverkning sker på plats i våra anpassade lokaler.

Hög standard gäller inte bara våra maskiner utan också för vår moderna företagsbyggnad. Solcellsanläggning, modern pelletsuppvärmning samt laddningsstationer för eldrivna fordon understryker vår miljömedvetenhet.

Egen utveckling
VD för Sandmaster GmbH
VI ÄR SANDMASTER

SANDMASTER ÄR DET SAMMA SOM HÖGSTA KVALITET

”Vår framgång grundar sig på våra medarbetares engagemang, motivation och utbildning. Modern arbetsmiljö samt ett arbetsklimat som kännetecknas av uppskattning och frihet för våra anställda. Vi tar också samhälleligt ansvar och utbildar lärlingar. Vi vill alltid vara en pålitlig partner och leverera toppkvalitet till våra kunder. ”

”Högsta prioritet för oss är säkerhet och renlighet för barn och sportutövare, det står Sandmaster för.”

Christoph Mayer-Klenk, VD Sandmaster GmbH

KONTAKTA OSS FÖR MER INFORMATION ELLER OFFERT

Du kan lätt komma i kontakt med oss genom att fylla i formuläret.
Vi kontaktar dig inom det snaraste.

Cookie-samtycke med Real Cookie Banner